Produkty pro bonhamová mlýnka (4)

Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Bílý Musk - Esence na Praní

Bílý Musk - Esence na Praní

Každá kapka Koncentrované Esence Bílého Pižma je navržena tak, aby provoněla veškeré prádlo. K jemným květinovým tónům se přidává silný pižmový charakter, který je okamžitě vnímán v tkanině jako hudební skladba. Harmonie akordu závisí na rovnováze a olfaktorických proporcích každé noty. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Bílého Pižma neobsahuje parabeny a je bez niklu.
GIN MONDANO

GIN MONDANO

GIN MONDANO
Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Organický extra panenský olivový olej Reuza 750 ml - Italský olej - Olivy Biancolilla a Taggiasca

Reuza Extra Virgin vzniká spojením dvou vysoce ceněných italských odrůd, které mají poměrně odlišné účinky: olivy Biancolilla a Taggiasca. Extra panenský olivový olej · 100% italský olej – studeně lisovaný · Získaný z oliv Biancolilla a Taggiasca · Sladký a aromatický, vynikající dochucovadlo na saláty a čerstvou zeleninu, Reuza je vysoce vybraný produkt: kombinuje aromatické tóny olivy Biancolilla se sladkostí olivy Taggiasca. Výsledek je překvapující a velmi příjemný. Název „Reuza“, což znamená růže v ligurském dialektu, odkazuje na voňavý olej, stejně jako květina. Olivy se sbírají ručně v měsících listopadu a prosince. Lisování oleje se provádí s maximální péčí, přísně studeným způsobem. kód:REU .75